5 shampoos tegen beschadigd haar

Voor vrouwen is ons haar ontzettend belangrijk. Waar mannen nog kunnen gaan voor een out-of-bed look is dat bij vrouwen een no-go. Vrouwen willen er altijd verzorgd uitzien en daarbij hoort verzorgd haar. Wanneer je haar beschadigd is, wil je dat zo snel mogelijk oplossen en herstellen. Hierdoor kun je soms verkeerde keuzes maken en je haar juist nog meer beschadigen. Omdat te voorkomen hebben wij hier een lijst samengesteld van 5 shampoos die het uitstekend doen bij beschadigd haar. 

Redken Extreme Shampoo

De Redken Extreme Shampoo is een perfecte shampoo voor droog, breekbaar en beschadigd haar. Door de speciaal ontwikkelde formule van Redken shampoo wordt het haar gereinigd op een zachte wijze. Het haar wordt hierdoor hersteld en versterkt. In Redken Extreme Shampoo zitten proteïnen die de vezellaag versterken en ceramiden die de schubbenlaag versterkt. Hierdoor wordt het haar zowel van binnen als van buiten verzorgd. 

Biolage Clean Reset Normalizing Shampoo

Ben jij wedstrijdzwemmer of zwem jij veel in een zwembad? Door het chloor in het water kan je haar ook flink beschadigen. Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor zwemmers die regelmatig in aanraking komen met chloorwater. Het haar wordt gereinigd zonder het haar van natuurlijke oliën te ontdoen. Het kan gebruikt worden bij elk haartype en doordat er geen parabene worden gebruikt is deze shampoo ook geschikt voor gekleurd haar.

Kérastase Résistance Bain Extentioniste Shampoo

Kérastase is al jaren een gewilde shampoo bij de dames. Dit Franse beautymerk heeft deze shampoo ontwikkeld voor dames met beschadigd haar in de vorm van gespleten punten, last van haarbreuk, poreus haar en zeer beschadigd haar. Met deze shampoo krijg jij je glans en veerkracht terug. Naast dat het haar gereinigd wordt, wordt ook je hoofdhuid gereinigd. 

Leonor Greyl Natuurlijke Shampoo

Deze luxe shampoo is voor elk haartype een genot. Leonor heeft voor deze shampoo alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt om het haar te versterken en weer zijn glans terug te krijgen. Er zitten uitsluitend hoogwaardige natuurlijke ingrediënten in rijk aan vitamine B en C. Daarnaast wordt deze shampoo niet getest op dieren.

Mádara Voeding & Herstel Shampoo

Deze rijke voedende natuurlijke shampoo maakt droog en beschadigd haar weer glad. Het herstelt en versterkt het haar en beschermt tegen verdere uitdroging. Met natuurlijke ingredienten als rozenwortel, brandnetel en kweepeer is Mádara Voeding & Herstel Shampoo een aanrader voor iedereen met beschadigd haar die niet goed tegen chemicaliën kan. Deze shampoo is het beste te gebruiken in combinatie met de bijbehorende conditioner van Mádara.

Leave a comment