Wanneer party tenten gebruiken?

Party tenten zoirgen voor leuke, relaxte en relaxte evenementen. Of het nu gaat om bruiloften, zakelijke aangelegenheden of gewoon een reünie bierfeest op de middelbare school, evenementententen bieden alle bezoekers veel comfort en zorgen ervoor dat uw speciale gelegenheid zonder problemen verloopt. Zelfs met zoveel veelzijdigheid is er altijd een sfeer van onzekerheid rondom tenten. In dit artikel leggen we je uit wanneer en hoe je het beste party tents kunt inzetten voor je evenement. En als je weet welke soort tent het meest geschikt is voor jouw feest, bekijk dan deze unieke aanbieding partytent huren EIndhoven.

Wanneer tenten gebruiken

Hoewel een bruiloft in de buitenlucht een standaardinstelling is die in ons opkomt als we denken aan partytenten, is het niet de gelegenheid die een heavy-duty pop-up prieel zou kunnen gebruiken. Evenementententen kunnen ook het beste worden gebruikt voor bijvoorbeeld bedrijfsevenementen, verjaardagsfeestjes en speciale gelegenheden.

Bedrijfsevenementen zijn een must voor elke onderneming als onderdeel van hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. Partytenten kunnen worden gebruikt als efficiënte shortstops of check-ins waarbij de successen van het bedrijf worden vermeld. Ze bieden ook fantastische merkmogelijkheden om jouw merk te laten zien aan externe partijen.

Verjaardagsfeestjes en speciale gelegenheden: Of het nu verjaardagsfeestjes, bar mitswa's of sweet 16's zijn, een feesttent kan uw intieme sfeer creëren om van jouw speciale momenten met jouw dierbaren te genieten.

Soorten party tenten

Het basisidee is dat elke schuur waar je een evenement onder kunt houden een evenemententent is en dat ze verder zijn onderverdeeld in twee klassen, tenten en luifels. Tenten en luifels zijn nu onderverdeeld in vier categorieën:

Pop-up en instant luifels: deze feesttenten zijn ontworpen voor het gemak. Zoals de naam al doet vermoeden, kunnen Pop-up en Instant Canopies binnen enkele minuten worden opgezet of verwijderd zonder gebruik van gereedschap. Sommige varianten worden ook geleverd met een opbergtas die helpt bij het transport. Zonder palen in het midden vergemakkelijken deze ook probleemloze bewegingen van de gasten.
Paaltenten: paaltenten gebruiken stokken om hun gewicht te ondersteunen. Over het algemeen bevinden de palen zich aan de periferie en in het midden van de hele structuur om de spanning op te vangen die wordt veroorzaakt door inzetten en andere verzwaringen. Paaltenten zijn licht, comfortabel, kostenbesparend en kunnen een groot oppervlak bestrijken.
Frametenten: frametenten gebruiken een buisvormige metalen structuur in plaats van afhankelijk van de spanning van de palen om hun luifels te ondersteunen. Hierdoor kunnen ze het gewicht van luifels weerstaan ​​zonder een middenpaal te hebben. Frametenten zijn ruim en laten de gasten vrij bewegen, en daarom zijn de meeste partytenten voor bruiloften van dit type. Deze kunnen worden ingezet als semi-permanente constructies binnenshuis of naast gebouwen.
Spanningstenten: spanningstenten zijn relatief vergelijkbaar met de traditionele paaltenten: beide plaatsen palen in het midden en de periferie, vertrouwen op de spanning van vastsjorringen om rechtop te blijven staan ​​en zijn even gemakkelijk te transporteren en te installeren. De toppen van spantenten zijn echter veel groter dan die van hun pooltegenhangers, en daarom worden ze ook wel "hoge piektenten" genoemd. Deze worden voornamelijk gebruikt in het bedrijfsleven en formele evenementen vanwege hun reikwijdte van branding, omdat er een groot gebied met luifels beschikbaar is om dingen op te drukken.

Leave a comment