Alles over pvc-vloeren en laminaatparket

Bij het kopen van een nieuw huis, moet je natuurlijk gelijk keuzes gaan maken. Wat neem je mee naar je nieuwe huis, wat laat je in het nieuwe huis zitten en wat haal je weg, ga zo maar door. Denk aan vloeren, muren, meubels, ga zo maar door. Wij gaan het vandaag eens uitgebreid met je hebben over vloeren. Denk aan pvc vloeren, houten vloeren, tegels, je kunt het je zo gek nog niet bedenken. Vaak als je een nieuw huis hebt gekocht en de verhuizing is begonnen, kiezen veel mensen ervoor om de vloer eruit te halen en een nieuwe erin te leggen. Maar de keuze is reuze. Wij geven je wat voorbeelden en tips die je wellicht zullen helpen bij het maken van een keuze!

Pvc-vloeren

Een pvc-vloer wordt vaak in de war gehaald met een houten of stenen vloer. Als je er geen kennis over hebt, zal je vanaf de buitenkant niet goed kunnen zien wat voor vloer het nou is. Dit komt omdat ze aller drie simpelweg erg op elkaar lijken. Met een pvc-vloer kan je allerlei verschillende kanten opgaan. Denk aan een metalen look, een textiele look, ga zo maar door. Dit is dan ook de reden dat veel mensen kiezen voor pvc vloeren, omdat je elke kant ermee op kan. Pvc-vloeren zijn natuurlijk harstikke mooi, maar er komen ook wat voordelen bij kijken. Een pvc-vloer leg je vaak net zelf. Als je op het internet dit type vloer besteld, komt er vaak een vloerplanner bij kijken als extra service. Zo weet je zeker dat de vloer goed gelegd wordt en kan jij die tijd weer goed besteden aan de rest van je huis. 

Laminaatparket

Ook laminaat is een favoriet voor velen. De reden hiervan komt vaak omdat het onderhoud van een laminaatvloer erg gemakkelijk is. Het vraagt weinig van je tijd en blijft ook erg lang mooi. Er wordt je aangeraden regelmatig het laminaat te stofzuigen en te dweilen maar daar blijft het ook wel bij. De reden dat laminaat benoemd wordt ons een van de meest hygiënische vloeren is omdat vuil niet in de vloer kan trekken. Dit klinkt natuurlijk erg aantrekkelijk om als vloer te hebben in je nieuwe huis. Laminaatparket is iets wat in de smaak valt voor de mensen die houden van hout. Deze mensen kiezen dan ook vaak voor laminaatparket omdat het echt is en geen kunststof. Dit is natuurlijk van belang zodat je vloer zo mooi mogelijk blijft.

Leave a comment