Tips voor de mannen om bezig te blijven

Iedereen kan het zich wel voorstellen hoe het is om je nu te vervelen. We zijn helaas ontzettend beperkt in wat we kunnen, maar dat voor een goed doeleinde uiteraard! Daarom is het erg belangrijk dat je er serieus mee om gaat, maar hoe vul je je tijd in nu je niet kan werken en je hobby’s niet kan uitoefenen? Wij geven je graag wat tips!

Kledingkast uitzoeken

Dit is niet iets wat alleen voor de dames een goede tijdsbesteding is. Op een gegeven moment raakt je kledingkast erg vol en waarschijnlijk laat je er ook ontzettend veel inliggen terwijl je het niet meer aan doet. Dat is zonde, wat er zijn genoeg gezinnen met minder geld die het goed kunnen gebruiken. Daarom is het nooit een slecht idee om je kledingkast eens uit te zoeken en alles te verzamelen wat je niet meer aantrekt. Ga bij jezelf na wat je echt nog gelukkig maakt, wat je nog vaak aan trekt en hou dat. Het makkelijkste is om al je kleding uit je kast te halen en te sorteren op soort kleding. Bijvoorbeeld, alle poloshirts bij elkaar, alle broeken bij elkaar, alle vesten bij elkaar, ga zo maar door. Dan kan je gemakkelijker een keuze maken wat je wel en niet wilt houden. Ook zie je dan hoeveel verschillende soorten poloshirts je bijvoorbeeld hebt en kan je de keuze maken of je er wel zoveel nodig hebt. Of heb je weer nieuwe poloshirts nodig? Wanneer je een deel van je kledingkast weg hebt gedaan, kan je uiteraard ook weer shoppen en je kledingkast aanvullen met dingen die aan vervanging toe waren. Of gewoon omdat je het mooi vindt natuurlijk… Denk aan truien heren kopen, nieuwe broeken, nieuwe schoenen.

Gamen

Elke jongen heeft zijn gamefase wel gehad en dat kan niet ontkracht worden! Op een gegeven moment kom je op een leeftijd aan dat je hier te oud voor bent waardoor je ermee stopt. Vaak is de reden dat je ermee stopt ook omdat je er simpelweg geen tijd meer voor hebt. Je wordt volwassen, begint met een nieuwe baan waardoor je moet werken in plaats van naar school gaan, je begrijpt wel waar ik naartoe wil. Dit is dan ook de reden dat gamen vaak vergeten wordt, terwijl dit voor vele eerst misschien wel prioriteit was. Ga weer eens je favoriete oude spel spelen met je vrienden. Zo ben je toch nog met je vrienden in contact en kan je het voetballen op een voetbalveld toch nog virtueel doen!

Leave a comment