Tips bij het kiezen van de juiste lingerie

Lingerie kopen, de ene vrouw houdt ervan terwijl de ander het als een moetje ziet. Het is natuurlijk voor iedere vrouw leuk om weer nieuwe lingerie aan te schaffen, zeker als je opzoek bent naar een nieuw mooi en sexy setje. Dit is natuurlijk leuk als je in een relatie zit en je je mooi wilt voelen. Maar als je single bent, is het misschien juist alleen maar belangrijker dat dat je spullen komt voor jezelf waar je je mooi in voelt. Want side note: je hoeft je niet alleen mooi aan te kleden voor een ander, maar juist voor jezelf! Toch is het heel belangrijk dat je lingerie goed zit. Daarom wordt er bij lingeriezaken zoals de Hunkemöller ook regelmatig je maat opnieuw gemeten. Dit is een gratis dienst en het is goed om daar gebruik van te maken! Wij helpen je graag bij jouw zoektocht naar de juiste lingerie!

Maat

Zoals we eerder al benoemde, is het ontzettend belangrijk dat je de juiste maat BH koopt. Ga van tevoren alvast bij jezelf na, val je in de categorie bh grote maten? Of val je in de categorie kleine maten. Als je dit weet kan je al een groot deel van de winkel voorbijlopen. Bij de categorie bh grote maten is het nog belangrijker om te weten wat je omvang en cup grootte is. Als je een verkeerde maat koopt, is dit niet goed voor je borsten. Zeker als je nog in de groei bent. Dit kan je dus het beste laten opmeten door het personeel die hier de juiste kennis voor hebben. 

Groten maten badmode

Hetzelfde liedje geld uiteraard voor groten maten badmode. Met zwemmen is het ontzettend belangrijk dat je de juiste ondersteuning hebt voor je borsten. Er is tegenwoordig ontzettend veel keuze binnen grote maten badmode en dat maakt het zoeken ernaar een stuk gemakkelijker. We leven gelukkig in een wereld waarbij grote maten meer dan normaal zijn geworden en dus ook makkelijker te shoppen zijn.

Hou van jezelf

We willen nogmaals de boodschap met je mee brengen dat het juist ontzettend belangrijk is om mooie lingerie te kopen, ook al ben je alleen. Het is oke om je mooi en sexy te willen voelen, ook al doe je dat niet voor een ander. Het is juist ontzetttend belangrijk om dat puur te doen voor jezelf! Maak er een leuk uitstapje van, neem je single vriendinnengroep mee en shoppen maar!

Leave a comment