Ridderkerk Uitzendbureau ook iets voor jou?

Woon je in de buurt van Ridderkerk of ben je van plan om die kant op te verhuizen? Dan is het wel fijn als je daar in de buurt een baan weet te vinden. Uitzendbureau Ridderkerk kan je hierbij helpen. Zij hebben banen in alle denkbare branches, ook voor mensen die thuis moeten of willen werken. In sommige beroepen is dat helaas niet mogelijk. Denk dan aan vrachtwagen- of heftruckchauffeurs. In andere gevallen is thuiswerken een prima optie, zeker in deze rare tijden van corona. We willen immers nu zoveel mogelijk thuis blijven en als dat niet lukt dan toch tenminste minimaal 1,5 meter uit elkaars buurt blijven. Door Uitzendbureau Ridderkerk in te schakelen, kun je, ook in deze moeilijke tijden, prima aan een leuke baan komen. Zelfs de sollicitatiegesprekken kunnen doorgang vinden, zij het in een iets andere vorm.

Zet je vacatures online bij Uitzendbureau Ridderkerk

In welke branche je ook werkt, het kan zomaar zijn dat je, juist nu, op zoek bent naar nieuw, gemotiveerd personeel. Natuurlijk zal je de inwerkperiode moeten aanpassen, dat wordt een kwestie van veel telefoneren en videobellen. Want naast elkaar aan een bureau zitten is voorlopig even geen optie. Het kan ook zomaar zijn dat je het drukker hebt dan ooit tevoren en dat je dus geen tijd hebt om zelf op zoek te gaan naar nieuw personeel. Uitzendbureau Ridderkerk kan je dan uitstekend helpen.

Op zoek naar vaste krachten of tijdelijke medewerkers?

Het kan allemaal. Door duidelijk te zijn in wat je wilt en zoekt, kan Uitzendbureau Ridderkerk de perfecte vacature voor jou plaatsen en invullen. Zo heb jij al snel een nieuwe medewerker. Dit kan gaan om een tijdelijke functie om de ontstane piek te lijf te kunnen of als ziektevervanging, maar het kan ook gaan om een vaste functie. Misschien is jouw bedrijf wel zo gegroeid dat je systematisch mensen te kort komt!

Ook voor een bijbaan kun je hier terecht

Als jij mensen zoekt om de telefoon te bemannen in het weekend of in de avonduren, dan kun je misschien wel prima uit de voeten met een gemotiveerde student. Een bijbaan is voor veel studenten een noodzaak, maar veel studenten zullen graag hun handen uit de mouwen steken. Door goed aan te geven in de vacature dat het hier gaat om een bijbaan voor een x-aantal uur, vind je ook voor deze uren de juiste mensen.

Gesprekken worden momenteel gevoerd via de telefoon of via videobellen. Door thuis te blijven zorgen we goed voor elkaar.

Leave a comment