Een koffiemachine huren is ideaal voor feestjes

Of je nu een verjaardag, bruiloft of ander soort feestje geeft, leuke ideeën zijn natuurlijk altijd welkom! Vaak hoor ik mensen praten over feestjes die ze willen geven en dat ze op zoek zijn naar inspiratie hiervoor. Daarom wil ik een aantal eigen ervaringen delen over feestjes die ik heb bijgewoond en zelf heb gegeven. Ben je bijvoorbeeld bekend met het concept van koffie op locatie? Het is mogelijk om een unieke bar te huren en deze te laten plaatsen bij jou in de tuin, het werk of ergens anders. Gasten genieten altijd erg van een goede kop koffie en mijn vrienden en ik zijn erg enthousiast geworden van dit concept. Natuurlijk kun je ook gewoon een koffiemachine huren en deze zelf bedienen. Benieuwd naar de voordelen van koffie op locatie? Lees gauw verder en ontdek of jij iets aan deze tips hebt!

Een koffiemachine huren biedt veel extra's voor jouw gasten

Toen ik voor het eerst met dit concept te maken kreeg ging er een wereld voor mij open. Koffie op locatie wordt vaak geleverd in jouw favoriete thema, je kunt zelf kiezen wat voor bar je wil laten komen en ook is het vaak mogelijk om een totaal pakket aan te schaffen. Of je nu kiest voor een kleine bar op wielen, of voor een grote bar van meerdere meters, alles is mogelijk. Zo is het vaak mogelijk om een barista in te huren bij jouw koffie op locatie die alles over koffie en smaken weet. Zo kun je een totaalbeleving voor jouw gasten creëren welke zeker in de de smaak zal vallen. Ik was zelf een tijdje terug bij een bruiloft en ook hier was er gezorgd voor koffie op locatie. Deze koffie smaakt ontzettend goed en daarbij word je op een leuke manier bediend door verschillende barista's. Zij kunnen je alles vertellen over verschillende smaken en maken de mooiste Latte Art. Maar ook wanneer je kiest voor het huren van een koffiemachine zul je jouw gasten een plezier doen. Mensen kunnen in zo'n geval ook zelf hun koffie maken en vaak vinden ze dat erg leuk om te doen. Een koffiemachine huren hoeft helemaal niet duur te zijn en zeker wanneer je een feestje geeft voor meerdere mensen is dit heel erg leuk om te doen. 

Ook wanneer je een zakelijk evenement geeft kun je deze koffieconcepten goed inzetten. Gasten vinden het vaak erg fijn als ze een goede kop koffie kunnen krijgen. Daarbij is het drinken van een kop koffie het ideale moment om te netwerken met elkaar. Ook hiervoor is het natuurlijk mogelijk om enkel een koffiemachine te huren. De verhurende partij zal je hierin altijd adviseren en daarbij vinden ze het leuk om met je mee te denken. Zelf heb ik hier een aantal goede ervaringen aan overgehouden! 

Ik hoop dat deze tips je zullen inspireren en dat je misschien zelf ook overtuigd bent om koffie op locatie te verzorgen. Natuurlijk kun je ook een enkele koffiemachine huren of kun je kiezen voor een variant met een barista erbij. Dit scheelt jou een hoop tijd en in dat geval heb je alle tijd om met jouw gasten in gesprek te gaan. Ga voor inspiratie dus altijd in gesprek met de verhuurder van de koffiemachine, hij of zij zal je graag verder helpen! 

Leave a comment