De beste afvalverwerking voor ieder bedrijf

Er zijn zo van die details in het opzetten van je bedrijf waar je niet meteen aan denkt. Zoals bijvoorbeeld de catering en nog belangrijker, de afvalverwerking. Zeker dat laatste wordt vaak tot het allerlaatste moment vergeten. En dat is zonde want dan maak je fouten in je keuzes. Zo is er voor mij maar één goede optie als het gaat om afvalverwerking. In deze blog vertel ik je daar meer over. Lees je mee?

MKB afval als bedrijf

En die goede optie? Dat is MKB afval. Dit bedrijf is in 2013 opgezet met als idee dat er meer transparantie moet zijn voor de klant. Geen extra kosten die uit de lucht komen vallen, alles meteen duidelijk. Maar daarnaast bieden ze ook van alles als het gaat om afvalcontainers. Je kan een afvalbak huren alleen al voor papier. En ook de verschillende maten containers die ze bieden, zorgt ervoor dat ze voor elk soort bedrijf geschikt zijn, hoe klein of hoe groot ook.

Wat heb je nodig?

Dus bedenk voor jezelf wat je nodig hebt. Je kan met een medewerker in gesprek of een gokje wagen. Zeker wanneer je net een bedrijf opzet, is de kans groot dat je dat laatste sowieso moet doen. In ieder geval één container huren, kan geen kwaad. Heb je veel papier, bestel dan ook nog een extra papier bak.

Maximale transparantie

Zoals ik al zei, staat transparantie hoog in het vaandel bij MKB afval. Wil je weten wat iets kost? Dan kijk je gewoon op de website onder het kopje ‘tarieven’. Niks geen gedoe met offertes, je weet meteen waar je aan toe bent. En als je dan nog vragen hebt, kan je goed terecht bij de klantenservice van het bedrijf. Hier staan vriendelijke mensen klaar om je te helpen. Door die transparantie weet je dat je een bedrijf zoals MKB afval kunt vertrouwen, en dat is zeker niet onbelangrijk als het om een samenwerking voor je bedrijf gaat.

Met het oog op de toekomst

Daarnaast biedt, zoals ik ook eerder al zei, MKB afval de mogelijkheid tot het scheiden van afval zoals ze bijvoorbeeld doen met speciale papierbakken. Dat is niet alleen heel handig maar ook goed voor het milieu. Zo scheidt jouw hele bedrijf afval, zonder dat iemand daar extra moeite voor hoeft te doen. Een goed bedrijf zorgt immers niet alleen voor zichzelf maar ook voor de wereld om haar heen.

Leave a comment